tiistai 26. helmikuuta 2013

Valinnan vaikeutta

Alakerran wc:n altaan ja hanan valinta on osoittautunut haastavaksi. Haluamme sinne jotain erityistä. Tykästyumme tähän altaaseen, jo remontoidessamme nykyisen kodin wc:tä, mutta se ei tullut valituksi, koska lapset käyttävät vessaa paljon. Tämä allas ei varmasti ole kätevin, jos haluaa veden pysyvän altaassa.

 Tämä allas olisi kaunis ja meidän vanhempien vessassa ehkä toimivakin. Ongelmaksi on muodostunut siihen sopiva hana. Haluaisimme, että hanassa olisi joku juju. Ihastuimme tähän, mutta se ei ole sertifioitu:
Vähän vastaava löytyisi, mutta se on liian matala tuon altaan kanssa.  Emme ole nähneet silmiä miellyttävää hanaa, joka sopisi altaaseen. Vaihtoehtona onkin ottaa tuo hana, mutta toinen allas. Tämä on mietinnässä:


4 kommenttia:

 1. Toi on tosi hieno allas! :) Oletteko miettineet hanaksi piiloasennettua, seinään kiinnitettävää hanaa? Sellainen toimisi varmasti, meillä oli suunnitteilla tällainen yhdistelmä. Tilasimme tuosta malja-altaasta sen pienemmän koon, mutta saimme vahingossa ison (joka ei siis mahtunut mitoiltaan) ja koska toimittaja ei saanut meille pientä tilalle kauppa purettiin. Saimme kuitenkin pitää tuon isomman altaan.

  Suunnittelin sitä aikanaan tehtävään kolmanteen wc-tilaan, mutta nyt vaikuttaa siltä ettei se istu niihin suunnitelmiin. Laitahan mailia jos olet tuosta kiinnostunut (vastarintama@gmail.com), allas olisi nimittäin kaupan ja sijaitsee Espoossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jo laatatkin seinässä, niin seinään kiinnitettävä hana ei enää onnistu. Se olisi ollut hyvä ratkaisu, jos vain olisi aikaisemmin ajateltu asiaa.

   Poista
 2. Hei kiitos tästä postauksesta. Oon miettinyt pääni puhki mitä meidän vessaan oikein tulisi, kun syvä vetolaatikosto ei mahdu ja ovellista kaappia en sinne halua. Vähemmän syvällä vetolaatikolla ei taas tee yhtään mitään. Pelkkä taso, allas ja hana onkin tosi simppeli ja näköjään siitä saa myös tyylikkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos oli hyödyksi. Meillehän tulee tuonne vessaan juurikin pelkkä taso, ei allaskaappia.

   Poista