lauantai 23. helmikuuta 2013

Sohva ja tuolit

Olemme asuneet nykyisessä kodissamme vähn reilut viisi vuotta ja koko viisi vuotta olemme miettineet uusien sohvien hankintaa. Hankkiminen on siirtynyt, mutta olemme kyllä käyneet katsomaassa sohvia. Kun taloa alettiin rakentaa, päätimme vihdoin hankkia sinne myös uudet sohvat. Valinta tehtiin eilen, ensimmäisessä liikkeessä. Mutta kuten kerroin, tässä vuosien varrella on sohvia ehditty jo katsella. Sohvaksi valikoitui tämän Pohjanmaan kulmasohva luonnonvalkoisena ja vaaleilla jaloilla:

Kaveriksi samasta kankaasta ja samalla värillä kaksi nojatuolia keionumekanismilla:


Hankimme vielä yhden tai kaksi tuolia lisää, kunhan olemme ensin testailleet niitä oikeassa paikassaan. Näiden toimitus pitäisi olla sopivasti muuton tienoilla.

2 kommenttia:

  1. Mukavia sohvavalintoja! Tässä se ahdistus hieman piileekin, kun raksabudjetin lisäksi pitäisi jäädä rahaa sisustukseenkin. Jotain uutta sinne taloon on kuitenkin hankittava. Meillä suunnitelmissa ASkon Mod-sohva. Jätin sulle kommenttia kylpyhuonepostaukseen, käy kurkistamassa rakennusblogiini :).

    VastaaPoista
  2. Paula siellä on nyt ihan ahdistuksen alkulähteissä kiinni. Talo valmistuu ja huonekalubudjetti on höyrystynyt ilmaan. Aargh. Skandinaavista, eleetöntä ja väljää =D

    VastaaPoista