maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuusi viikkoa

Kuusi viikkoa muuttoon. Vielä ei ole varmaa, että mihin muutetaan. Kovasti toivotaan, että uuteen taloomme, mutta onhan tuolla raksalla yhtä sun toista tekemistä vielä. Muutama lisäviikko töiden kannalta ei olisi pahitteeksi,mutta oman stressin kannalta kuusi viikkoakin on jo ihan maksimi. Onneksi meillä on takaporttina vanhempieni asunto, sillä he ovat luvanneet että voivat muuttaa kakkosasuntoonsa tarpeen tullen.

Viikolle 10 on tiedossa paljon pöhinää, sillä agendalla ovat sisäportaiden toimitus ja asennus, keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteiden toimitus ja olikos vielä kodinkoneidenkin toimitus. Olisi ihan toivottavaa, että ennen tuota olisi lattioita saatu asennettua edes sen verran, että kalusteet pääsevät paikoilleen. Kodinhoitohuoneessa onkin laatat lattiassa, muualla ei, sillä kuivumista odotellaan edelleen.

Mutta yritetään selvitellä tässä edelleen ristikkäisiä suksia urakoitsijan kanssa ja siinä ohella saada raksaa eteenpäin. Lähdenpä tästä naputtelemaan tarjouspyyntöjä eteisen liukuovikaapistosta ja valitsemaan hanoja, jos vaikka saisin omalta osaltani taloa lähemmäs muuttokuntoa.

1 kommentti:

  1. Heips :) ! Löysin tänne. Pitäneepä lueskella joku päivä vanhempia juttuja läpi paremmalla ajalla... Nyt kuitenkin toivotan tsemppiä ja jaksamista sekä onnentuulia, jotta saisitte projektinne valmiiksi ja pääsisitte muuttamaan uuteen kotiinne.

    VastaaPoista