sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lomalle!

Matkalaukut odottavat eteisessä huomisaamuista lähtöä etelän lämpöön. Loma tulee tarpeeseen. Nämä rakennusjutut pyörivät päässä yötä päivää ja tekeekin varmasti hyvää ottaa välillä vähän etäisyyttä.

Meidän nauttiessamme auringonpaisteesta viimeistelee arkkitehti lupakuvia. Jospa loman jälkeen alettaisi pian olla siinä vaiheessa, että rakennuslupa saadaan jätettyä. Tällä hetkellä edelleen pohdimme, että rakennammeko puusta vai kivestä - vaikka ehdimme välillä jo päätyä kiveen. Olemme saaneet tarjouksia kellarista + talopaketista (puu) ja kivielementtitalosta. Noiden hintaero on 100 000€ vesikattovalmiina. Harkkorakenteisena hintaero tuskin on yhtä paljon. Itseäni mietityttää ihan sellainenkin asia, että mikäli päädymme kivitaloon ja joskus sen myisimme, niin saako sen hintaista taloa myydyksi? Olen huomannut, että jo 600 000€:n talojenkin myyntiajat ovat pitkät, entäs kalliimpien sitten... No, taidan mennä asioiden edelle. Ehkä loman jälkeen kaikki arvelluttavat asiat ovat ratkenneet kuin itsestään.

1 kommentti:

  1. Miettikää myös sitä, että onko kivitalo tosissaan sen hintaeronsa arvoinen? Siis onko se niin paljon parempi, kuin puutalo?

    VastaaPoista