tiistai 13. syyskuuta 2011

Pienen pienin askelin

Vihdoin tuntuu siltä, että pääsemme vähän eteenpäin. Jani otti eilen yhteyttä suositeltuun vastaavaan mestariin ja hyvältä vaikuttaa. Hän on jo nyt ehtinyt pyytää paperit Espoolta ja sanoi että pystyisi hoitamaan rakennusluvan melko nopeasti, kunhan paperit saadaan kuntoon. Muutenkin vaikuttaa pätevältä ihmiseltä.

Samaan syssyyn kiitosta Kannustaloille. Kävimme juttusilla viime keskiviikkona ja eilen tuli heidän arkkitehtinsä piirtämät kuvat sähköpostitse. Ja tulos on sitä mitä haluammekin. Mittasuhteet on kunnossa ja meidän toiveet hyvin toteutuneet. Muutama yksityiskohta kaipaa viilausta (unohdimme mainita niistä). Sitten voimmekin siirtyä tarjoukseen seuraavaksi.

Eilen lähti ensimmäinen tarjouspyyntö VaBelle.

3 kommenttia:

 1. Varautukaa siihen, että kivitalon rakentaminen Espooseen maksaa vähintäään 2500/m2. Se on huomattavasti kalliimpaa kuin mitä laskurit näyttävät. Itse tekemällä säästää ehkä vähän, mutta ei huomattavasti.

  Meillä kivitalo valmistui juuri ja kalliiksi tuli vaikka kuinka oli tarkka budjetti.

  Onnea kuitenkin projektiin!

  VastaaPoista
 2. Voisitteko vinkata kuka tämä kyseinen vstaava mestari on? Ja oletteko olleet häneen tyytyväisiä? Meillä iso remontti edessä ja vastaava mestari hakusessa.

  VastaaPoista
 3. Meidän vastaava mestarimme jäi eläkkeelle meidän projektin jälkeen.

  VastaaPoista