keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Sadevesiputkien asennus

Ajattelin asentaa itse sadevesiputket kun kvv-vastaava siihen kovasti rohkaisi. Kertoi saavansa hyvät alennukset ja hieman halvemmalla hänen kauttaan olisin sadevesikamat saanutkin. Päädyin kuitenkin taloon piste com tilaukseen koska ero ei ollut kovin suuri (muutaman kympin) ja kvv-vastaava pääsee pienemmällä vaivalla. Hän kun on kesälomalla ja itsekin rakentamassa taloa.

Sadevesiputkien asennuksessa tarvitsee saada putket oikeaan kaatoon (min 1cm/m) ja tiivistykset liitännöissä kuntoon jotta vesi menee sinne minne pitääkin (sadevesikaivoon). Rännikaivoja en vielä tilannut, tiivisteetkin haen Meltex:stä kun en tiennyt onko ne mukana muhvikulmissa ja muhvihaaroissa. Eipä ne sinänsä kalliita olisi olleetkaan (1€/kpl).

Asennusta varten tarvitsen soraa ja varmaankin hihna-auto saa soran oikeaan paikkaa heittää. Hiekkaa piste fi osoitteesta kyselin ja hihna-auton lisähinta oli 40€, kapilaarikatkosepeli 22€ ja hiekka 20€. Onko paljon vain vähän, en tiedä, mutta hihna-autolla sora/hiekka tarvii talon taakse heittää, vielä kun ollaan sokkelikorkeudessa. Onko hyviä vinkkejä keneltä muilta kysyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti