torstai 10. tammikuuta 2013

Yläkaapit EPS-harkkoon

Tänään sain Puustellin myyjältä ohjeet mihin korkeuteen keittiön ja KHH:een yläkaappien kiinnitys tulee EPS-harkossa. Urakoitsijan työmiehet roilottaa 10cm laudat kaappien kiinnityksen kohdalle ja siihen tulee päälle tulee vielä kipsilevy saneerauslaastilla kiinni. Muistaakseni tuo roilotus on vanha tapa, uusi on liimata peltilevy ja vanerilevy seinään. Mutta samapa tuo minulle on jos pysyy vaan seinässä.

Printtasin piirrustukset työmaalle koska aamulla tuli kipsilevyt työmaalle ja tiesin että alkavat levyttämään seinää heti. Kun tulin työmaalle klo 11 niin olivat jo aloittaneet seinien levyttämisen KHH:ssa - saneerauslaastia oltiin juuri laittamassa seinään. Ei muuta kuin laasti takaisin ämpäriin ja roilotusta kehiin. Viime tipassa :)

Samalla pyysin vielä sähkäriä siirtämään pesukoneelle ja kuivausrummulle tulevat pistorasiat oikeaan kohtaan. Sähkäri kertoi myös että vähän joutuvat tekemään ylimääräistä hommaa kun sähköaputöiden rasioihin menevät sähköputket on 2 paikkaa tehty väärin. Liekö merkkausvirhe vai sähköaputöiden virhe, korjattavissa joka tapauksessa.

Myös kattomiehet olivat töissä, läpivientejä tekemässä ilmeisesti kun katolle tuleva Vilpen huippari ja muut putket olivat nostettu katoksesta pihalle. Pitää vielä soittaa ja sanoa heille etteivät siirrä väliaikaisia tikkaita pois kun maanantaina tulee takan ja hormin asentaja.

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla jo myöhäinen kommentti, jos levytys on meneillään, mutta neuvona olisi, että mittaa noiden lautojen korkeus lattiasta tai katosta, kirjoita se lautaan isoilla kirjaimilla ja ota kuva. Ei ole meinaan yksi tai kaksi kertaa että olemme eri syistä yrittäneet etsiä ja osua noihin tukiin, joita seinien sisälle laitettiin. Tuossa vaiheessa ei vielä tule mieleen puoletkaan kaikesta mitä seinille haluaa. Ja laittakaa vastaavat roilot esim. makuuhuoneiden niille seinille mille voi tulla kaappeja, vaatehuoneisiin esim. Elfa-tyylisille kannattimille ja erilaisille kodinhoitohuoneen kuvaimille jne. Mieluummin siis enemmän kuin vähemmän. Ja keittiön ja kodarin alakaapitkin olisi syytä kiinnittää vastaaviin roiloihin. Saunassakin kannattaa varautua kiukaan kiinnitykseen esim. vanerilevyllä, jos vaikka joskus haluaa seinämallin kiukaan.

    VastaaPoista
  2. Meidän blogissa on teille haaste.
    http://kotilato.blogspot.fi/

    VastaaPoista