maanantai 7. tammikuuta 2013

Korotuskynnystä tekniseen tilaan, kuvia

Teknisestä tilasta on jäänyt lattiakaato pois koska lattian valajalle ei ilmeisesti mennyt tieto että teknisessä tilassa on kurasyöppö yhdessä kulmassa. Kurasyöppö oli jäänut asentamatta valuvalmisteluvaiheessa, syytä en tiedä, tilalla oli stryrox jotta syöppö saadaan siihen asennettua myöhemmin. Niin saatiinkin mutta kaatoa ei teknisessä tilassa nyt ole kun valaja ei sitä huomannut.

Laatoittaja ehdotti korotuskynnyksen tekemistä teknisen tilan ja työhuoneen välille, sanoin pieni korotus lattiaan meneville vesiputkille ja sähköputkille, jotta eivät ui vesivahingon sattuessa. Jos vahinko sattuu niin teknisestä tilasta tulee max 10cm korkea allas, jos ei riitä niin sitten vesi on autokatoksessa tai työhuoneessa.

Tänään siis muotitimme nuo korotukset ja valoimme, pois laskien teknisen tilan ja työhuoneen välistä kynnystä, se tehdään huomenna.

Muuten raksalla näyttää kipsilevyt loppuneen, pitää tilata lisää.
Pari kuvaa:
MH ikkunasmyygiä
MH:een kattoon on laitettu ensimmäiset koolauslaudat (2x2") 62cm välein.


Sama kuin yllä
2x2" lyöty kattoon tämmösillä


KHH:een ja vaatehuoneen oviaukon tasoitusta

Vaatehuoneen päätyyn asennettu viimeiset kipsilevyt

2 kommenttia:

  1. Muistappa tarkistaa että ovat kiilanneet noita kakkoskakkosia kun ovat pikanauloilla ne onteloon lätkineet, ontelo on nääs kaareva niin tuskin haluatte että tulee kaareva katto?

    VastaaPoista
  2. Sama tuli mieleen, ontelolaatat on yllättävän "kaarevia", riippuen tietty punoksista yms. Meillä alkaa juurikin ihan sama vaihe ja justiinsa toi kiilaaminen on V-mäistä...

    VastaaPoista