torstai 3. heinäkuuta 2014

Ulkona

Pihassa kukoistavat sekä meidän laittamat että luonnonvaraiset kasvit. Viimeisessä kuvassa aurinkoon kurkoittaa Janin tutulta siirretty, muovipussiin unohtunut kuunliljan taimi. Jani on tekemässä etuoven edessä oleviin ulkoportaisiin pinnoitetta: portaisiin tulee laatta, tasanne joudutaan kaiketi maalaamaan, kun se on tehty liian korkeaksi oveen nähden. Tällaisia kesälomapuuhia meillä.

3 kommenttia:

 1. Moikka Kukkulan Kuningatar!

  Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Ostimme alkukesästä tontin Espoosta ja tarkoitus olisi syksyllä alkaa rakentaa omaa kotia. Teilläpäin on ollut melkoisesti vastoinkäymisiä ja toivon että tilanne nyt on rauhoittunut ja että ei uusia tule! Nostan hattua teidän jaksamiselle! Olen saanut paljon apua ja ideoita blogistasi. Erityisesti rakastuin teidän sisärappuihin. Kysymykseni liittyy näihin, mitä ne maksoivat ja entä asennuksen hinta! Haluaisin nimittäin samanlaiset 😉

  Olisin iki onnellinen sekä kiitollinen.

  Kesäisin terveisin,
  Bianca

  VastaaPoista
 2. Hei Bianca!

  Kiva kuulla, että blogistamme on ollut apua. Meidän portaat ovat Hoviportailta ja ne maksoivat asennettuna n. 4500€.

  VastaaPoista
 3. Vau, miten upeita kuvia täällä on monen päivityksen mitalta, kun en ole ehtinyt pitkään aikaan käydä! Komea julkisivu parvekkeineen, ihana lasiterassi ja, hyötyviljelmät ja kaikki! Meidän ulkotilat eivät tosiaankaan ole vielä tuossa vaiheessa, enkä ole tänä kesänä ehtinyt laittaa pihalle mitään viljelmiä.

  VastaaPoista