sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pihalla

Ei kai tällaisilla säillä voi muuta tehdä kuin asua ulkosalla. Illalla nautiskellaan lasiterassilla. Perfect!
11 kommenttia:

 1. oih, teillä kukkiikin jo. Meillä kukkii vain voikukat :)
  Ja on muuten hyvän näköinen tuo teidän sohvaryhmä, sopii hyvin tuohon tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä pihalla on rikkaruohoja jos jonkinlaisia, mutta jostain syystä ei voikukkia. Ehkä eivät tykkää happamasta kalliomaasta.

   Minäkin tykkään sohvaryhmästä kovasti. Ei ole ihan perinteinen. Nuo nurkka on tosi iso (leveyttä 4,5m) ja ajateltiin, että perinteinen sohvaryhmä tai kulmasohvakin näyttäisi vähän liian pieneltä siinä.

   Poista
 2. Terassi ja luonnonkallio muodostavat todella hienon kokonaisuuden. Teidän piha näyttää jo hirmu valmiilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo terassin ja kallion liitto on minunkin silmääni tosi kaunis.

   Poista
 3. Oi, tykkään tuosta kalliosta tosi kovasti ja muutenkin näyttää hienolta! Sohva vaikuttaa tosi kivalta! Ihan erinäköistä, kuin täällä meillä, missä kaikki naapureidenkin pihat on ihan uusia ja kaikki kasvit vielä ihan pieniä, menee useampi vuosi ennen kuin alkaa näyttää tuolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän takapiha on vanha puutarha. Pystyimme jättämään nuo syreenit, omenapuut ja muut paikalleen ja vain etupiha piti myllätä. No, on meillä sitten myös ihan hirmuisesti rikkaruohojakin, joista pitäisi päästä eroon.

   Poista
 4. Todella kaunis piha teillä! Saako kysyä paljonko teillä oli pihan budjetti? Entä kuka sen on suunnitellut? Mitä materiaalia terassi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Meidän piha on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Talon takana eli tuosta terassista eteenpäin on villiintynyt vanha puutarha, jolle emme vielä ole tehneet juuri mitään. Olemme itse suunnitelleet terassit, etupihan ja rinteet. Täytyy laittaa rinteestä kuvaa myöhemmin, kunhan saamme valmiimpaa.

   Poista
  2. Ai niin, ulkoterassi on kestopuuta, lasiterassilla ja parvekkeella on komposiittia.

   Poista
 5. Kivan näköistä on! Ihanat kukat tuossa syreenissä, lempikukkiani. Ja lasiterassi näyttää...no, perfect! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Minäkin tykkään kovasti syreeneistä. Kävi hyvä tuuri, että tontin edellinen omistaja oli istuttanut niitä jo vuosia sitten aidaksi.

   Poista