lauantai 16. maaliskuuta 2013

Valoa tupaan

Yläkertaan on saatu muutakin valoa kuin luonnonvalo ja raksalamput. Olohuoneessa on sekä kattoon upotettuja isoja ledejä että seinävaloja. Modernit kattokruunutkin on hankittu, mutta odottavat vielä asennustaan.


Myös aulassa on samanlainen valaistus:

Keittiössä on sekä isoja että pienempiä ledejä. Kaapin alta puuttuu vielä ledinauha. Liesituulettimessa on sitten omat valonsa.
14 kommenttia:

 1. Seinävalaisimet ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, että todella ihanat seinävalaisimet. Onko nuo keittiön Puustellin kaapit ne kaikista kirkkaimmat ovet? Me ollaan katseltu niitä ei niin kirkkaita, mutta niitä ei saa vetimettömänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. eittiön ovet ovat kiiltävät, juu. En ole vielä poistanut muoveja, joten en nyt muista ovatko ne kaikkein kiiltävimmät. Muistelisin, että eivät olisi superkiiltävät kuitenkaan.

   Poista
  2. Meillä on keittiössä Puustellin maalatut korkeakiilto-mdf-ovet, ja ne ovat kuin peilit, aivan todella kiiltävät. En ihan itsekään osannut odottaa moista efektiä ;-)

   Tosi upean näköistä on teillä! Hienoa, lähestytään muuttoa rinta rinnan. Fiiliksethän ovat ainakin itsellä monenkirjavat, toisaalta riemu ja toisaalta väsymys ja jonkilainen tyhjyyskin. Ei se päämäärä, vaan matka.

   Poista
 3. Upealta näyttää! Komea keittiö! Mä menin Puustellissa ihan sekaisin kun siellä oli sekä kiiltävää että puolikiiltävää ovea... Laitoin sitten lopulta tarjouslaskentaan puolikiiltävät.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Onko nuo seinävalot Cubic Wall? Hyvälle näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Cubic wall, n. 60€/kpl. Ei ole himmennettävät.

   Poista
  2. Meille tulossa samoja, voin tyytyväisenä odottaa siis. Miinuksena tosiaan tuo himmennettävyyden puute, mutta pärjäämme ilmankin.

   Poista
 5. Kenen tekemät ikkunat/ovet? Ovatko nuo ristikot ulkopuolella? Mitä se terassin pariovi maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovet ja ikkunat ovat Skaalan. Ristikot ovat ulkopuolella. En osaa sanoa parioven hintaa, tarjous oli kaikista ikkunoista ja ovista yhteensä.

   Poista
 6. Onko tuo kattovalaisin Airam Slim?

  VastaaPoista
 7. Moi! Muistanko oikein että teillä olisi winledin valaistussuunnitelma? Miten onnistui vaihtaa cubic wall heidän valaisinten tilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosiaan Winledin valaistussuunnitelma. Jätimme pois useitakin heidän ehdottamiaan valaisimia, ei siinä ollut mitään ongelmaa. Winledin suunnitelmassa oli mm. lastenhuoneisiin useita ledejä, joita emme nähneet tarpeellisiksi. Vaikka jätettiin ledejä pois, niin edelleen olohuone-ruokatilassa on turhan paljon valoja, joita emme koskaan käytä.

   Poista