lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeiset summauksetKuten kuvista näkyy, niin kallio on pienentynyt. Louhittavaa vielä riittää, mutta vauhtiin on jo päästy. Ehdittiin siis aloittaa tämän vuoden puolella :). Louhitavaa on yhteensä vajaat 650m3. Se on jopa vähän vähemmän kuin aluksi maaurakoitsija arvioi ja tuohon on vielä lisätty 50m3 terassia varten. 

Tässä esimakua uudelleenjärjestelyä kokeneesta kellarin pohjasta. Viilataan vielä viimeisiä yksityiskohtia ja samoin yläkerran ikkunat ovat vielä kovan pohdinnan alla. Miten ne ikkunat ovatkin niin vaikeita? Kun saadaan viimeisetkin muutokset lyötyä lukkoon, niin ehkä mekin olemme valmiita valitsemaan vihdoin ja viimein mistä talomme rakennetaan. Sitä ei nyt sitten vuoden 2011 aikana ehditty tehdä. Mutta näin tilinpäätöksenä todettakoon, että yllättävän paljon tämänkin vuoden aikana olemme jo saaneet projektiamme eteenpäin, vaikka luulimme aloituksen venyvän pitkälle ensi vuoteen. Tästä on hyvä jatkaa vuonna 2012!

5 kommenttia:

 1. Komea on kallio!

  Kellarin pohjapiirrustus näyttää minusta tosi hyvältä =)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Minusta taas kellari meni kovin sekavaksi...Miksi halusitte muuttaa arkkarin versiota?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Kellari ei meidän mielestä ollut oikein toimiva. Halusimme kodarista kurauloskäynnin, pienemmän saunan ja järkevämmän pesuhuoneen. Halusimme myös käynnin kodarista pesuhuoneeseen, joka edellisessä versiossa vei kodarista paljon kaappitilaa. Suihkuja oli talossa neljä ja nyt kun amme suihkuineen siirtyi pesutilaan meidän kylpyhuoneesta, niin suihkutkin vähenivät kolmeen, mikä on mielestäni oikein riittävä määrä. Ja saimme vaatehuoneesta vielä tilavamman.

  VastaaPoista
 4. Ok, mutta saunotteko koko perheen voimin? Kaksi suihkua on varmaan siinä tapauksessa hyvä. Ammeeseenkin toki suihku tulee, mutta ihan helposti käveltävissä paikoissa meidän perhe tarvitsee saunoessaan 2 suihkua. Itse olen kokenut toimivimmaksi sen, että kuraeteinen on kokonaan erillään puhtaan pyykin käsittelystä. Tekninen tila lukitsee aika paljon pohjaa tuossa keskellä. Miettikää rauhassa. Itse hosuimme nykyisen projektimme suunnitteluvaiheen loppumetreillä ja se kaduttaa nyt jälkeenpäin.

  VastaaPoista
 5. Näyttää olevan mitat valuharkon mitoissa, tehkää siitä vaan. Se on se ainut oikea kivitalo.
  Ja naapurikin näyttää tekevän siitä, ei tule kuittailemaan että pääsee teille lusikalla sisälle kun teette samasta materiaalista.

  VastaaPoista