torstai 12. tammikuuta 2012

Lasiverannan kustannukset

Syksyllä tuli hieman hoppuiltua liikoja kun yritimme vimmatusti saada rakennuslupaa käsittelyyn ja maaurakointia aloitettua heti naapurin perään (sama maaurakoitsija). Silloinhan meitä varoiteltiin että "jos ette nyt tee maaurakointia niin tulee myöhemmin paljon kalliimmaksi".

Hoppuilu näkyy mm. meidän lasiverannan koossa, vaatimattomat 32,5m2...
Nyt on pieni huoli että lasiverannan kustannukset räjähtävät käsiin...

Kyselin finalesteilta (Passiivikivitalolta ja Bassolta), Basso laittoi kyselyitä omiin verkoistoihin. Passiivikivitalot antoi pari hyvää vinkkiä, toinen oli sattumalta sama kuin minne Basso oli laittanut tarjouskyselyn. Tiistaina yhdestä paikasta tulikin tarkentava soitto.
Tänään kun soitin vielä perään niin vastaus oli etteivät pysty toimittamaan arkkitehdin kuvien mukaista lasiverantaa.

Ihmettelin hieman asiaa, ei siinä mielestäni mitään vaikeaa rakennetta ole. Sitten muistin että arkkitehtimme aikaisimmissa versioissa oli kuin olikin aika erikoinen kattomuoto lasiverannalle:
Vaikea katon muoto lasiverannassa

Pyysin tekemään tarjouksen ihan normaalilla ratkaisulla, näin se on meidän lupakuvissa:Mitä opin tästä: laita talotoimittajille vain yksi versio, se vihoviimeinen eikä muutoksia enää sen jälkee :)

1 kommentti:

  1. Joo, kuvien kanssa saa olla tarkkana. Tuosta lasiverannasta tulee tosi hieno! Tsemppiä projektiin toivottelee toinen rakentaja :)

    VastaaPoista