tiistai 17. tammikuuta 2012

Keittiösuunnitelma


Christan kanssa ollaan pyöritelty keittiösuunnitelmaa. Tuossa on viimeisin versio ja sillä lähden vielä kyselemään puuttuvia tarjouksia (mm. Domus).
Tuuraan Christaa kun sain vapautuksen töistä (isyysvapaalla), katsotaan kuinka hyvin saan tarjouksen osumaan vaimon ajatuksiin :)

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Meidän tuleva keittiö on mitoiltaan miltei identtinen teidän keittiön kanssa, niemeke löytyy ja Savon liesituuletin myös :) Ikkuna tosin on eri seinällä, ja siksi myös yläkaapit toisella seinää.

  Tsemppiä, ja toivottavasti löydätte keittiöfirman joka tekee mittatilaustyönä kaapistot, helpottaa suunnittelua huomattavasti kun saa mitä haluaa, eikä vain sitä mitä on tarjolla. Meillä se löytyi vasta 7.nnestä liikkeestä...

  Siru

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen keittiön pohja, mutta silmiini pisti, että onko keittiön huonekorkeus 240 kuten tuossa lukee vai onko se joku matalin kohta (vino katto)? Teillä ilmeisesti vain yksi tiskiallas? Samantyyppistä yhden altaan tiskiallasta ollaan itsekin pohdittu:)

  VastaaPoista
 3. Siru: Mistä teidän keittiö tulee?

  Keittiössä on alaslaskettu katto ja tosiaan huonekorkeus 240. Muualla yläkerrassa on vino katto. Tiskialtaita tulee vain yksi iso. Meillä on nykyisessä yksi iso ja yksi pieni, eikä sitä pientä käytetä koskaan.

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Keittiötoimittajamme on Kuopion Rakennustarvike (http://www.rt-kaluste.fi/). Taitaa olla liian kaukana teille?

  Siru

  VastaaPoista
 5. Sama allasvalinta täälläkin :)! Pieni-iso -systeemi ollut jo useammassa kodissa perätysten eikä sillä pienellä tee yhtään mitään - ainakaan me ;). Eli olemme myös päätyneet yhteen isoon altaaseen, riittävän kokoiseen, että saa pestyä esim. uunipellin laittamalla sen kokonaan altaaseen eikä tarvi vinottain kikkailla. Tummanmustanharmaa työtaso tulee ja allas myös samaa väriä.

  VastaaPoista
 6. Villakoira: Juuri noin haluan meillekin, että altaassa mahtuu pesemään uunipellin.

  VastaaPoista