tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uudessa kodissa

Täällä ollaan uudessa ihanaakin ihanammassa kodissa. Pääsimme muuttamaan reilu viikko sitten ja pääsiäisenä on ollut hyvin aikaa purkaa tavaroita. Tänään toimii vihdoin nettiyhteyskin. Koti on kaikkea sitä mitä toivoimme: valoa, tilaa, arjen luksusta. Valoisuus on tämän talon ehdottomasti parhaita puolia: aamulla ala-aula kylpee auringossa ja saa päivän alkamaan hymy huulilla, illalla viimeiset aurigonsäteet hohtavat takaisin keittiön valkoisista kaapeista. Olohuone on valoisa ihan koko päivän. Talon sijoittelu tontille on todella onnistunut sekä tuon valon suhteen että yksityisyyden suhteen, sillä meille ei kukaan katso yläkertaan (oleskelukerros) sisälle.
Onhan täällä vielä sisustus kovin kesken, sohvat ovat saapumatta, saunasta puuttuu lasit ja makuuhuoneen ja kylpyhuoneen väliltä lasiliukuovi. Ulkoahan talo on täysin kesken ja piha ihan karmean näköinen. Mutta olen silti täysin rakastunut!

6 kommenttia:

 1. Sanalla sanoen tyylikästä! Etenkin tuo ala-aulan epäsuora valo; vau! Onnea kovasti uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! On kyl varmasti ihana ja onnellinen fiilis! Mä odotan tuota kans niin paljon! Eikä noita "puutteita" voi edes laskea puutteiksi, maltoitte kyllä tehdä pitkälle ennen muuttoa :) Mistä teille tuli eteisen kaapistot?

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, vihdoinkin kuvia! Näyttää upealta, ei ihme että olet rakastunut. Onnea vielä kerran uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Hienolta näyttää! Pitkästä aikaa kävin lukemassa ja kuvia kurkkimassa.

  VastaaPoista