sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kevättä kylpyhuoneeseen

Lasten kylpyhuoneen päävärit ovat valkoinen ja musta. Lasten keltaisesta hammasmukista sain päähänpiittymän hankkia keltaiset tekstiilit kylpyhuoneen piristykseksi. Löysin pitkän etsimisen jälkeen käsipyyhkeet ja kylpyhuoneen maton Luhdan mallistosta. Tykkään!Tuo mattavalkoinen pesuallas on muuten osoittautunut melko haastavaksi pitää puhtaana. Siinä ei ole pesty mitään käsiä ja naamaa likaisempaa, mutta silti pintaan on jo jäänyt pieniä ruskeita pisteitä. Pesuallas on sellainen, että siinä on altaan pohjan päällä levy ja tuon levyn ja altaav väliin on piinttynyt enemmänkin ruskeita pisteitä. Ja olen allasta pessyt jo moneen kertaan. Vesi jää helposti seisomaan levyn päälle, vaikka siinä on kaato. Ei siis ihan ideaali allas lasten kylppäriin. Mutta kivalta se näyttää toistaiseksi.

Tänä viikonloppuna olemme saaneet kivasti sisällä tehtyä pieniä juttuja valmiiksi, kuten naulakon kiinnityksiä, tauluhyllyjä. Meillä piti olla jo kahdesti vatsataudin takia peruuntuneet keskimmäisen synttärit sekä samalla kuopuksen synttärit, mutta jouduimme kolmannen kerran perumaan, kun lauantaiaamuna esikoinen oksensi ja keskimmäinen heräsi kuumeisenä. En osaa enää edes olla kovin harmissani, lähinnä tämä on jo tragikoomista. Perjantaina ehdimme onneksi viettää edes keskimmäinen merirosvosynttärit kaksi kuukautta myöhässä.


1 kommentti:

  1. Joo, tuon ja naarmuuntumisen takia olen kaikille suositellut, ja laitoimme taloomme vain posliinialtaita. Eikö teitä allasta valitessanne infottu materiaalin ominaisuuksista?

    VastaaPoista