torstai 8. marraskuuta 2012

Naapurisopua taas ja edistystä

On meillä kuulkaa oikein mukaviakin tulevia naapureita. Yksi heistä otti yhteyttä edellisen kirjoituksen jälkeen ja suositteli meille osaavia henkilöitä, jotka olivat heidän rakennusprojektissaan osoittautuneet hyviksi. Tulipa hyvä mieli. Kiitos vaan. Toisen kanssa juttelin tänään raksalla käydessä ja hän sanoi että on vähän katsellut, ettei kukaan ulkopuolinen mene meidän talolle. Ja meidän edellisen asunnon naapuri tiesi suositella kirvesmiestä. Tuntuu hyvälle, että ihmiset välittävät.

Toki kaksi muuta naapuria on tässä viikon aikana antanut oman negatiivisen panoksensa, ettei todellisuus ihan pääsisi unohtumaan.

Raksalla on tapahtunut edistystäkin. Jani tosiaan tilasi lattiavalun ja niinpä alakerran lattiat saatiin vihdoin valettua maanantaina. Eilen kävimme lasten kanssa tarkistuskäynnillä ja tältä siellä näytti:Mutta katsokaas mitä tänään on saatu aikaiseksi:
Ensimmäiset ikkunat on asennettu!

4 kommenttia:

 1. Teillä näyttää oikein hyvältä ja kaikista vaikeuksista huolimatta tuohan on edistynyt ihan hyvin. Silti kyllä nuo suositukset tulee varmasti tarpeeseen kaikkien mokien jälkeen... Mutta tsemppiä ja kyllä se siitä!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienolta näyttää ja hyvin on taas menty eteenpäin! Onhan teillä joku lämmitin siellä ja varmistettu, että kosteus poistuu riittävän hitaasti, jotta betoni kuivuu tasaisesti eikä tule halkeamia. Meillä oli juuri valu ja näiden suhteen piti olla tosi tarkkana.

  VastaaPoista
 3. Mitä negaa naapureilta on tullut?

  VastaaPoista
 4. Laitatteko kipsilevyä sisäseiniin vai rappaatteko ?
  Tuleeko väleiseinät kivestä vai puusta ? Näyttävä talo tuosta tulee mutta vaistoan että tuo on melko kallis hanke.

  VastaaPoista