torstai 15. marraskuuta 2012

IV-asennusta ja vesimittaria

Eilen tontille tuli IV-kamat yläpohjaan ja tänään kaksi Spigotin jamppaa tuli asentamaan niitä. Viemärit ja vesijohdot asennettiin Spigotin toimesta myös, asennus meni mallikkaasti ja olen kyllä tyytyväinen heidän työskentelyyn.

Eilen asennettiin myös vesimittari HSY:n toimesta. Jännitystä asentamisen suhteen oli ainoastaan siinä, että kun vesimittari tulee ei-kantavaan kiviseinään kiinni ja sellaista ei vielä ole, niin saako urakoitsija tehtyä tilapäisen pukin vesimittarille. Olin vielä hyvissä ajoin liikkeellä ja infolin urakoitsijalle jo viime viikolla että sellainen tarvitaan. Vkloppuna muistutin asiasta. Maanantaina muistutin, tiistaina muistutin ja se luvattiin keskiviikko aamuun mennessa 8.30 ennen kuin HSY tulee paikalle.

No, ei ollut tehty, HSY soitti aamulla 8.40 ja kysyi mihin mittari pitäisi asentaa. Voi veljet...
Mutta se oli arvattavissa ja backuppina olin laittanut sellaisen pöydän viereen edellisenä iltana joten mittari asennettiin siihen.

Eilen otettiin väliseinäkivet sisälle, samoin pääovi ja sen viereiset ikkunat. Olivat olleet viikon ulkona pressujen alla mutta silti hieman kosteat. Toivottavasti ovat kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti