lauantai 22. joulukuuta 2012

On se vaan ihana!

Nimittäin meidän talo. Talolla käydessä tulee aina sellainen hyvä fiilis, että tästä tulee sellainen kuin toivottiinkin. Tältä siellä tänään näytti:


Tasoitettuja seiniä

Tähän kun saisi ne portaat

 Ulko-ovi on asennettu ja se on juuri sellainen kuin haluttiin. Tästä ovesta ei raksa-aikana kuljeta.

Olohuoneesta ruokatilaan ja keittiöön

Olohuoneen nurkkaa. Kyllä täällä valoa ja ikkunoista riittää, vaikka olimme siitä aluksi huolissamme.

Keittiöstä ruokatilaan ja olohuoneeseen

Keskimmäinen ihmettelee omaa huonettaan

Kuopus omassa huoneessaan

Aulasta näkymä ruokatilaan ja vähän olohuoneeseen
9 kommenttia:

 1. Komea talo. Kivasti ulko-ovi ja ikkunat tekevät valmiimman näköiseksi. Hyvää joulun aikaa ja toivotan helpompaa raksavaihetta vuodelle 2013!

  VastaaPoista
 2. Onko ikkunoissa nuukailtu ? Aika pieniä ovat. Kookas talo on aina vaikuttava ilmestys mutta olisin laittanut isommat ikkunat ja meille tuleekin olohuoneeseen suuret ikkunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ikkunoissa ole nuukalitu. Eivät kaikki halua asua akvaariossa! Lähistöllä on monta taloa, jossa yksi sivu on pelkkää ikkunaa ja niissä on aina kaihtimet edessä, kun muuten näkyisi ihan kaikki kadulle. Ei kiitos meille. Talo on sen verran iso, että ikkunat näyttävät pienehköiltä, mutta sisällä tuntuu, että ikkunaa on paljon. Esim nuo olohuoneen ja ruokatilan ikkunat ovat 180cm leveitä. Olohuoneessahan on tuon 180 cm ikkunan lisäksi pariovi 140cm ja korkea ikkuna 160cm leveä. Lastenhuoneissa on 2x 120cm ikkunat. Mielestäni riittävät erinomaisesti.

   Poista
 3. Näyttääpä hienolta, onnea! Ja teillä on tosi siistiäkin työmaalla! Meillä on myös raksa käynnissä ja taitaa olla aika samanikäiset lapsetkin kuin teillä, ainakin näiden kuvien perusteella keskimmäinen ja nuorin. Kenen valmistajan tuo hieno ulko-ovi on, ollaan mietitty vähän samanlaista meillekin?

  Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lapset ovat 6v, 4,5v ja 1v8kk. Ulko-ovi on Skaalan mallistoa, kuten ikkunatkin. Se on kyllä todella hieno luonnossakin.

   Poista
 4. Hienolta näyttää, ja avaralta! Kuinka isot lastenhuoneet teille tulee, jos saa udella? Näyttävät ainakin kuvissa ihan reippaankokoisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Lastenhuoneet ovat 12-15m2. Nuo kaksi kuvassa näkyvää ovat kooltaan 14m2 ja 15m2. Keskimmäinen on pienin eli se, jossa on parveke.

   Poista
 5. Itselle tuli myös samanlainen skaalan ulko-ovi. Hieman kyllä aiheutti pettymyksen, kun noissa oven jyrsityissä kohdissa paistaa ihan suoraan mdf, joka nyt ei kovin laadukasta vaikutelmaa anna. Itse ottaisin jonkun muun oven tällä kertaa, sillä kuitenkaan tuota skaalan ovea ei voi sanoa mitenkään edulliseksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ovitiedoista! Olen kuullut, että muillakin ovivalmistajilla on valitettavasti ongelmaa tuon MDF:n näkymisen kanssa. Siksi mies vähän mietti, jos tekisi itse panelit puiseen sileään ulko-oveen, mutta näinköhän hän siinä onnistuisi?

  Meillä on helmikuun alussa 2 v. täyttävä, 5,5 v. ja 8 v. lapset. Teillä on varmasti ihan samanlaista vilinää kotona ja raksalla kuin meilläkin, joten tsemppiä projektille ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista