torstai 27. joulukuuta 2012

Aleshoppailua, tapetteja ja laattoja

Olin tänään Sellossa kaikkien aleshoppailijoiden kanssa aamupäivällä ja parkkipaikkaa sai hakemalla hakea. Minun shoppailuni taisivat vähän erota keskivertokuluttajan ostoksista, ostin nimittäin keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet. Aleshoppailua se oli siksi, että näin ennen 31.12.2012 saimme vielä PRKK:n 400€:n alennuksen Puustellilta sekä Puustellin oman tarjouksen, pesutornin, todella hyvään alehintaan. Se toinen aleostokseni, esikoisen toppahousut, oli vikaostos, sillä housut eivät pysyneet hoikalla pojalla ylhäällä ollenkaan, vaikka kuinka kiristin vyötärökuminauhaa. Toivottavasti keittiö ja kodinhoitohuone menivät nappiin.

Puustellin jälkeen hurautimme Espoon Värisilmään. Siellä on ihan loistava valikoima laattoja ja tapetteja. Löysinkin meille hyviä vaihtoehtoja. Tapeteista ehdolla lastenhuoneisiin ovat nämä:
Tämä aikaisemminkin esitelty tosin edelleen kiinnostaa:


Kylpyhuoneesta on tulossa yksinkertainen: musta lattia ja valkoiset seinät. Sinne voisi  sopia pehmennykseksi tämä puukuvioinen laatta esim. suihkun taakse:
Kylppärin viereiseen vessaan haluaisin laatat tätä tyyliä:1 kommentti:

  1. Vihdoin viimein tulin tänne lueskelemaan. Oma projekti on vielä edessäpäin, suunnitelmia tehdään ja ehkä keväällä alkaa tapahtua. Saas nähdä. Varmaan siis jatkossa kurkin tännekin tiiviimmin, kun alkaa itsellekin konkretisoitua, mistä tässä kaikessa onkaan kyse...

    Toi kirjain-tapetti on tosi pirteä! Tulee vähän mieleen mun äidin aikaisten koulukirjojen kuvitus. Tosi kiva!

    Tsemppistä projektiin!

    VastaaPoista