torstai 2. toukokuuta 2013

Parasta uudessa kodissa


Näin kuukauden asumisen jälkeen olen edelleen kovin ihastunut uuteen kotiimme. Joka päivä tulee huokailtua, kuinka ihana tämä on. Parasta meidän kodissa on:

Parketti. Ihastelen tätä vähän väliä. Tykkään vaaleasta, vähän harmaaseen taittavasta väristä, mattapinnasta ja leveästä lankusta. Parkettina Parador Classic 3050 1-sauvainen mattavalkolakattu tammi

Talon sijoittelusta tontille, niin että aina paistaa aurinko jostain ikkunasta sisälle. Aamulla aurinko on makuuhuoneiden puolella ja valaisee eteisaulan. Jo ennen puoltapäivää alkaa paistaa pariovista olohuoneeseen ja koko loppupäivän valo viipyilee olohuone-ruokatilassa eri ikkunoiden kautta.

Makuuhuoneen kokolattiamatto. Kauneuden lisäksi matto on ihanan pehmeä. Mattona Golvabian Silky.
  Portaat.Pohdimme viimeiseen asti minkälaiset portaat meille tulee ja portaiden tilauksenkin jälkeen teimme muutoksia. Onneksi teimme, nyt ne ovat tilaan täydelliset.


 Keittiö. Tilaa ja toimivuutta. Rakastan sitä, että tasoa on paljon ja kaikki tavarat mahtuvat laatikoihin. Keittiössä on kaikki toiminnot kätevissä paikoissa.

Leveät ikkunalaudat ja listattomat ikkunat. Ihanan simppeliä ja kaunista.
.
 Takka. Ei liian yksinkertainen eikä liian koristeellinen, vaan juuri sellainen kuin halusin.
Lisäksi kehumisen arvoisia asioita ovat:
- sauna: pehmeät löylyt, kauniit lauteet
- pohjaratkaisu: huoneet ovat hyvän kokoisia, huonejärjestys on toimiva, tilaa on hyvin. En vaihtaisi mitään
- walk-in closet: voiko siitä olla pitämättä?

7 kommenttia:

 1. Komppaan edellistä kommentoijaa: On kaunista! Tosi samantyyppiset meille tulevat portaat, mistä teille tuli? Tai meil on suorat, mutta tuo kaidemalli on just niin kaunis ja simppeli, jonka takia itsekin sellaiseen päädyttiin :) Ja kokolattiamatto on kans kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Omalle perheelle kun suunnittelee ja tekee, saa sellaista kun haluaa, meilläkin niin. Tosin aina jää joku kaivelemaan, vaikka totesin raksavaiheen alussa, että täydellistä ei voi tulla:).

  VastaaPoista
 3. On todella kaunista! Onnea uuteen tupaan, en olekaan vielä toivottanut! Odotan kans innolla, että päästään muuttamaan, mutta ainakin kuukausi vielä menee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun pääsin lukulistalle :)
  Täällä taas ihastelen teidän portaita! Mitä materiaaleja/värejä teidän portaissa, lähinnä askelmissa on?

  VastaaPoista
 5. Askelmat ovat valkolakattua massiivitammea.

  VastaaPoista