tiistai 7. toukokuuta 2013

Jottai tarttis tehrä

Sisällä alkaa jo näyttää kodilta, ulkoa ollaan vielä vähän vaiheessa, vai mitä sanotte näistä parisen viikkoa sitten otetuista kuvista:Lumet ovat sittemmin sulaneet ja roskat on siivottu. Meidän urakkasopimukseen kuului siivous (ensimmäiselle) urakoitsijalle, mutta ilmeisesti meidän ja urakoitsijan siivouskäsitykset eivät osuneet yksiin. Nyt odottelemme selvyyttä töiden jatkumisesta. Koska emme tiedä saammeko terassin tänä vai ensi kesänä, Jani teki meille talon takana olevaan kaivantoon persoonallisen ratkaisun ;)


9 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää, tai näytti. Paras neuvo - tilatkaa lava. Se oli meillä pihan siivoamisen pelastus. Yrittäkää saada osa lavan kustannuksista rakennuttajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urakoitsijalta ei varmasti saada kustannuksista mitään, kun tässä on erimielisyyksiä muutenkin setvimättä enemmänkin.

   Poista
 2. Aika hurjaa. Täytyy sanoa, että mun on kyllä vaikea sulattaa näitä huijareita, joita liikkuu raksa-alalla. Vielä kun kyse ei ole ihan mistään pikkurahoista :(

  VastaaPoista
 3. No juu-u, kyllä pistäis vituttamamaan tuollainen siivousjälki...huh :O

  VastaaPoista
 4. Piha on kuin kaatopaikka ! Pihasiivous ja talon rappaus tekevät ihmeitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme tosiaan itse jo pihan siivonneet, kun urakoitsijan kanssa on ollut vaikeuksia saada sovittua asioista.

   Poista
 5. Oliko faces jokin ryhmä/sivusto josta näitä huijarirakentajia löytyy? Täytyy käydä katsomassa, josko se meidänkin urakoitsijan nimi sieltä löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksakimpassa on ainakin jonkin verran jaettu kokemuksia hyvistä ja huonoista urakoitsijoista.

   Poista
 6. Samanlaisen sotkun Janarin porukka jätti täällä Länsi-Pakilassakin :(

  VastaaPoista