keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kuvapläjäys - lattioita, listoja, kodinhoitohuoneen kalusteet, hanoja

Nyt tapahtuu raksalla sellaista vauhtia, että heikompaa huimaa. Yläkerrassa on paikallaan kaikki jalka-, peite- ja kattolistat, alakerrassakin jo osa. Lattiapinta puuttuu enää vanhempien makuuhuoneessa, mutta se halutaankin asentaa viimeiseksi, jotta valkoinen matto ei kärsisi.

 Tänään saapuivat Puustellilta keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet. Tässä keittiökalusteet odottamassa huomista asennusta:


 Meidän raksamiehet laittoivat näppärinä kodinhoitohuoneen kalusteet jo paikalleen:Yläkerran kylpuhuone sai hanat poreammeeseen ja kosketusvapaan hanan altaalle:
11 kommenttia:

 1. Teillä kyllä näyttää mahtavan valmiille jo! Ja hienolta näyttääki! Ja tosi hyvän kokoinen kodinhoitohuone.

  Meillä ei ihan noin pitkällä olla kokonaisuudessaan, toive ois huhtikuun lopulla tai viimeistään toukokuussa päästä muuttamaan. Muutama juttu on vielä mistä on vaikea arvioida tekemiseen kuluvaa aikaa. Mutta siinä vaiheessa kyse on kuitenkin enää viikoista!

  Itse oon kanssa miettinyt tuota kosketusvapaata hanaa, että oliskohan muksujen kanssa helppo ja käytännöllinen wc:hin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä varmaan kannata laittaa mitään muuta kun kerran joka tapauksessa hanat ostaa. Ja onhan veden säästäminen tätä päivää. Tosin sen verran eroa kuitenkin hinnassa oli, että me päädyimme ottamaan vanhempien makkarin yhteydessä olevaan vessaan perinteisen hanan ja 2 muuhun pikkuvessaan nuo kosketusvapaat. Kosketusvapaa hana maksaa itsensä ihan varmasti takaisin pian vedenkulutuksessa lasten käytössä!

   Poista
  2. Näinhän se on. Täällä nykyisen talon vanhat hanat oikein hirvittää, kun lapset itse joskus käy pesemässä käsiään. Kova kohina kuuluu, kun hana on aina täysillä. :) Toisaalta pienten kanssa helpompikin, kun ei tarvitse kurkotella hanaa päälle. Noh, eiköhän nuolle puuttuvien ostoksille kohta suunnata vielä livenä katsomaan.

   Poista
 2. Kylläpä tosiaan on tapahtunut paljon näkyvää, upean näköistä! =)

  VastaaPoista
 3. Saanko tulla "poreilemaan" ammeeseenne ;0>

  VastaaPoista
 4. Tosi hienolta näyttää! Mikäs tuo teidän lattia on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneessa, ruokatilassa ja aulassa on Paradorin yksisauvainen valkomattalakattu parketti (olisiko ollut Classic 1050) ja lastenhuoneissa Paradorin laminaatti, joka vastaa tuota parkettia värisävyltään.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Olemme seuranneet blogianne melkein sen ensi metreiltä asti. Hienolta ja kovin valmiilta näyttää! Oma rakennusprojektimme on vasta alkamassa, ja haluamme tässä vaiheessa kiittää ja kumartaa kaikesta siitä arvokkaasta tiedosta, jota olette blogissanne jakaneet.

  Toivottavasti meistä olisi myös vastaavaa hyötyä kanssarakentajille

  http://mustaovi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos meidän blogista on ollut apua. Me itse lueskelimme paljon blogeja suunnitteluvaiheessa ja koimme ne hyödyllisiksi. Siksi lähdimme tätäkin kirjoittamaan, että osaltamme voisimme taas auttaa seuraavia rakentajia. Täytyypä käydä tutustumassa teidän projektiin.

   Poista
 7. Hyvältä näyttää, hauska seurata teidän etenemistä, kun tullaan ihan muutamia viikkoja perässä :D.

  VastaaPoista