tiistai 19. maaliskuuta 2013

Eteinen

Eteinen olisi kiva saada suunnilleen kuntoon ennen muuttoa. Nyt siellä on toisella seinällä 250cm leveä liukuovikaappi, ei muuta. Tarkoitus olisi toiselle seinälle laittaa naulakko lapsille ja penkki, jonka alle vetolaatikoita. Lapset ehkä saisivat hatut ja hanskat siististi paikalleen, jos ne voisi vain heittää noihin vetolaatikoihin. En vain oikein tiedä millaisen penkin tarkalleenottaen haluaisin. Ja naulakko se on vielä vaikeampi päättää. Tila on siis tällainen:


Ajattelin, että naulakko tulisi heti tuohon oviseinälle. Silloin siinä roikkuvat vaatteet eivät heti löisi silmille ovesta sisään astuessa. Minua vähän houkuttaisi laittaa Hang it All tässä värissä


Toisaalta joku tällainen  (Maze Branch) naulakko, jossa on ripustusmahdollisuus eri korkeuksille voisi olla kätevä. Mutta onkohan tämä tyyliltään vähän liian moderni meille?Mutta kätevää olisi myös yksittäisen nupit Muuton The Dotsin tapaan, kun niitä voisi asetella eri korkeuksille pja sikin sokin seinälle:

Tykkään näistä, mutta tuo S-kokokin on aika iso, enkä tiedä kuinka hyvin sopeutuu lasten vaatteiden ripustamiseen. 1 kommentti:

  1. Heipsan. Ota huomioon naulakkoa valitessa että mitä sitten lopulta takkiröykkiön takaa näkyy. Yleensä takki tulee heitettyä naulakkoon, tuskin edes siitä niskalenkistä.

    VastaaPoista