torstai 28. marraskuuta 2013

Lastenhuone 2/3

Seuraavaksi esittelyvuorossa on juuri 7 vuotta täyttäneen esikoisen huone. Hänelle oli tärkeää saada huoneeseensa korkea sänky ja kirjoituspöytä. Sänky toteutettiin vanhassa kodissa työhuoneessa olleesta Ikean hyllystä ja runkopatjasta:


Seinälle on päässyt itsetehtyä taidetta:
Kirjoitusnurkkauksesta muodostui tällainen:Taidetta saa talteen myös Granitista ostettuun vaijeripidikkeeseen:

Säilytystilaa pikkuautoille löytyy ikkunoiden alta tauluhyllyiltä

1 kommentti:

 1. Löysin tieni blogiinne taas pitkästä aikaa. Oma rakennusprojekti on ollut menneillään ja aika on mennyt sen parissa, vaikka avaimet käteen-rakennutimmekin.

  Oli aika kiva verrata teillä toteutuneita kustannuksia omiimme, budjetti näyttää tällä hetkellä hitusen alle 460 000 euroa. Meillä on tosin kaupungin vuokratontti, joten siitä ei tullut hankintakustannuksia. Ja talokin on nelisenkymmentä neliötä pienempi, tosin kustannuksiin on laskettu 15 neliön kokoinen erillinen lämmin varasto takapihalle. Ja kahden auton autokatos. Tontti kallioinen, kuten teilläkin. Niin ja me päädyttiin puurakenteiseen suurelementtitaloon, lienee kustannuksiltaan hitusen kivitaloa halvempi. Ja meillä on "vain" matalaenergiatasoa (C-luokkaa).

  Tosi ikävää oli lukea teidän urakoitsijanne toiminnasta. Jostain tuollaisesta rakentamisprojektin alkuvaiheessa itsekin näki painajaisia, mutta mitään tuon tapaista meillä ei tapahtunut (vaikka eihän mikään rakennusprojekti kai ilman minkäänlaisia ongelmia mennyt).

  Me löydettiin suositusten perusteella hyvä urakoitsija ja vaikka aikataulu vähän venähtikin, niin paljon vähemmän kuin teillä. Ja ne reklamaatiotkin, mitä tuli, urakoitsija on hoitanut kuntoon - ja tulee kyllä hoitamaan jäljellä olevat loputkin (eikä niitä ole paljon), yhteistyö on jatkunut hyvänä talon luovutuksenkin jälkeen.

  Toivottavasti olette kuitenkin tyytyväisiä taloonne! Me olemme.

  VastaaPoista