keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Eteisen sisustuspohdintaa

Meillä on ihana, suuri ja valoisa eteinen. Sen sisustaminen on osoittautunut vaikeaksi tehtäväksi. Tässä vielä kaksi kuvaa eteisestä juuri ennen muuttoa:


Suunnittelin aluperin penkkiä tuohon peiliovikaapin vastaiselle seinälle, mutta penkki näytti aivan liian pieneltä ja hennolta siinä. Uutena suunnitelmana olisi laittaa oven viereiselle seinälle naulakko lasten käyttövaatteille ja siihen alle penkkinäkin toimiva kenkäteline tähän tyyliin:

Ikean kenkäpenkki olisi sopivan kokoinen:

Naulakkoa olen etsinyt pitkään ja hartaasti, mutta en edelleenkään tiedä millainen olisi paras.  Ehkä vain jotain todella yksinkertaista.

Pitkälle seinälle haluaisin lipaston lasten hanskoille ja hatuille sekä jonkun nojatuolin. Molemmat ovat aiheuttaneet päänvaivaa. Tällaisia nojatuolivaihtoehtoja olen pohtinut:

Emme vain ole olleet näistä yksimielisiä. Tuo Eamesin DAW olisi siitä hyvä, että se olisi helppo pitää puhtaana, eteisessä kun saattaa likaa olla...

Toisaalta olisi hienoa löytää yksi tai kaksi isosetäni Olof Ottelinin suunnittelemaa tuolia :


Lipasto on vieläkin vaikeampi. Mitään sellaista ei ole tullut eteen, joka olisi kiinnostava. Tämä Ikean Nyvoll voisi tulla kysymykseen, kun se sopivi väritykseltään hyvin tuohon peiliovikaappiin ja sen vieressä olevaan korkeakiiltoiseen kenkäkaappiin. Mietityttää vain laatu. Meillä on lastenhuoneessa Ikean Malm-lipasto, joka on hajonnut liitoksistaan. Täytyy kuitenkin käydä katsastamassa tämä Ikeassa.


Tähän Ikean lipastoon tykästyin liikkeessä, mutta se on ehkä liian matala:

Isompi ehkä taas liian korkea:

Tykkään kummassakin noista keveistä jaloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti