torstai 22. elokuuta 2013

Viikon saldoa

Viime viikon suuri tapahtuma oli esikoisen koulunaloitus. Raksalla ei juurikaan tapahtunut mitään. Tällä viikolla rappaus on viimeistelty ja nyt pylväätkin ovat valkoiset, kaiteet saaneet pintansa ja sokkelissa on kaunis kivipinta.
Tällä hetkellä kulku talolle on hieman haastava, sillä rasitetie on revitty auki. Tien reunaan tulee tukimuuri ja uusi aita naapuriin.
Kunhan aita saadaan valmiiksi, pitäisi tilata täyttöjä etupihalle. Kunpa vielä tietäisi millainen etupihasta tulee... Takapihan laittaminen (oleskelupiha) taidetaan ihan suosiolla jättää ensi kesään. 
2 kommenttia:

  1. Meillä pitäisi myös tehdä tälle kaaospihalle jotain. Maanrakentaja on varsin kiireinen, eikä muakaan kyllä yhtään huvittaisi keksiä mitä tuodaan ja mihin kohtaan. Taidetaan jättää pihan suurempi laitto ensi kesälle, jos nyt vaan tasailisi tätä vähän oikeampaan korkoon.. Kuopat ja kummut pois ja silleen.

    VastaaPoista
  2. Tänään ilmestyneessä Meidän Talo -lehdessä on juttua talvirakentamisesta. Siinä on juttu myös meidän projektista ja mm. listattuna blogeja joita meillä seurataan. Mainittiin teidän blogi yhtenä. Toivottavasti se sopii.. :)

    VastaaPoista