torstai 15. elokuuta 2013

Rappaus lähes valmis

Olemme saaneet muovit pois peittämästä ikkunoita (paitsi olohuoneen tuplaovesta) ja terassillekin pääsee taas kulkemaan. Telineet on purettu ja ne haettiin tänään pois pihaa tukkimasta. Talo on kauniin valkoinen ja ihan erinäköinen kuin harkkopinnalla. Sokkelin pinnoitus vielä puuttuu, pylväistä värillinen pintarappaus ja kaiteista myös pinta. Melkoisen valmiin näköistä on jo silti.


Ärsytystä ja murhettakin sen sijaan on tuottanut taas ensimmäisen urakoitsijan työmiehen työnjälki. Tuossa kolmannessa kuvassa olevassa lasiterassin lattiassa on valu niin epätasainen ja kaato pielessä, että muutaman viime päivän rankkasateissa saatiin meille uima-allas. Valuhan meni pilalle, kun työmies vaati saada valaa, vaikka lumimyräkkä oli tulossa. No valu tapahtui ja se suojattiin huonosti. Jani kävi illalla pelastamassa minkä pystyi,  mutta lopputulos ei ole kovin hyvä. Mutta eipä tuo kaato olisi ollut oikein ilman sitä lumimyräkkääkään.

3 kommenttia:

 1. Voi harmi noita kämmäyksiä siinä alussa, lisätyötä kun joutunee paikkailemaan :( Mutta kaunis teidän talosta tulee! Juuri tuon sävyisen talon tahdon minäkin.

  Tuo budjettilaskelma on ollut mielenkiintoinen, onko teillä ollut ajatuksissa vielä päivittää sitä?

  Terkuin Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus on kyllä päivittää tuota kustannussivuakin vielä. Täytyy vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä läpi kaikki laskut ja kuitit. On tässä nostettu jo seuraava erä lainaa eli laskujakin on paljon makseltu.

   Poista
 2. Voi kun siitä tulee kaunis! Tuosta takaosasta tulee jotenkin Ranskan maaseutu mieleen :)
  Toivottavasti nuo kaadot on helppo (no okei, helpohko) korjata ja ei tule pysyviä vaurioita.

  VastaaPoista