sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Terassia

Jani on alkanut tehdä itse terassia meille, kun urakoitsijasta ei ole kuulunut. Onhan siinä vielä tekemistä, mutta  edistystäkin on jo paljon. Huikea tunne eilen, kun avasin terassin oven ja kävelin siitä terassilautoja pitkin takapihan kalliolle. Vielä aamulla samassa kohdassa olisin pudonnut 2m kaivantoon.
4 kommenttia:

 1. Mahtavan näköinen tuo luonnon kallio, joka tulee vastaan terassin reunassa. Ja varmasti kiva oleskelupaikka sitten kun terassi valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin pidämme tuosta luonnonkalliosta terassin reunassa. Se saa ehdottomasti jäädä näkyviin.

   Poista
 2. Eikö teille tule ollenkaan täyttöä talon ja kallion väliin? Vai onko teilläkin tarkoitus puhaltaa sinne "papua" eli Leca-soraa.

  Meidän takapiha tulee olemaan samantapainen kuin teillä (kalliota on louhittu aika paljon). Meille piti alunperin tulla sepelitäyttö kallion ja talon väliin. Nyt kuitenkin joudutaan vaihtamaan sepeli kalliimpaan Leca-soraan koska ensimmäisessä valussa laitettiin pystyraudoitukset liian harvaan. Leca-sora on kevyempää joten maanpaine ei kasva liian suureksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon ja kallion väliin ei tosiaan tule täyttöä (tai siis onhan sitä siellä jo parin metrin verran, mutta ei tule enempää). Terassin alle jää kivasti säilytystilaa, jonka korkeus on vajaat 2m.

   Poista