torstai 25. lokakuuta 2012

Kodinhoitohuone ja kuraeteinen
Alustavia suunnitelmia kodinhoitohuoneeseen ja kuraeteiseen. En nyt tähän hätään löytänyt mistään kunnollista ohjelmaa, joka olisi suostunut toimimaan koneellani, joten nämä ovat vain sinnepäin. Värejä ei ole vielä päätetty.

Kodinhoitohuoneen pohja. Mitat ovat 4m x 3,1m. Vasemmalla on käynti vaatehuoneeseen, alhaalla ovi eteiseen ja oikealla ovi kylpyhuoneeseen. Vasempaan alareunaan tulee lämminvesivaraaja. Eteisen oven vieressä on pyykkikuilu, joka johtaa yläkerrasta suoraan likavaatekaappiin.
3D kuva kodinhoitohuoneesta. Oikeaan reunaan tulee pukeutumispenkki, jonka alla vetolaatikoita likapyykille. Ei siis tasoa laatikostoineen kuten kuvassa. Alareunassa on vain korkeita kaappeja ja jo mainittu lämminvesivaraaja.


Kuraeteisen pohja. Mitat ovat n. 3,7x 2,9m. Vasemmalla käynti autokatokseen, alhaalla oikealla käynti työhuoneeseen ja siitä eteiseen. Oikeaan ylänurkkaan tulee mahdollinen maalämpöpumppu. Samassa kohdassa seinän takana on lämminvesivaraaja.


Yläreuna on täynnä korkeita kaappeja. Näihin on tarkoitus säilöä lasten tulevia harrastusvälineitä, kausivaatteita tms. Tälle seinustalle tulee altaan viereen naulakot noiden seinäkaappien alle. 

1 kommentti:

  1. Hei, ihanan isot tilat ja selkeät. Meillä jäi pakosta kodinhoitohuone tuollaiseksi T-malliseksi, mikä ei ole kovin käytännöllistä. Tuollainen selkeä suorakaiteen muotoinen tila on varmasti helpoin. Yhteen asiaan kiinnitin huomion, eli noiden pesuhuoneen ja eteisen ovien läheisyydessä ei juuri ole tilaa esim. naulakoille. Eli jättäisin itse esim. yhden korkean kaapin pois ja naulakot tilalle. Toisaalta voihan kaappeihinkin vaihtovaatteet laittaa, mutta ainakin itse saunavieraana en tohdi kenenkään kaappeihin mennä tonkimaan.

    VastaaPoista