lauantai 16. helmikuuta 2013

Kylpyhuoneita ja keskimmäisen valtakuntaa

Lattiat alkavat olla kuivat! Mahtava fiilis. Siitä ei siis ainakaan pitäisi jäädä muuttaminen kiinni. Tänään onkin alkanut märkätilojen lattioiden laatoitus. Eilen iltasella nettishoppailimme yläkerran kypyhuoneeseen tällaisein poreammeen:


sekä kiukaan saunaan:


Alakerran kylpyhuoneeseen päädyimme ostamaan tämän Westerbegin Deep1800:n, joka sopivasti on tässä kuussa K-raudan tarjouksena:Pari viikkoa sitten yläkerran kylpyhuoneeseen lähti hetken mielijohteesta Kvikistä mukaan allaskaappi ja valumarmorinen allas:


Alakerran vessaan emme laita allaskaappia ollenkaan, ainoastaan massiivipuisen tason, jonka päälle tulee malja-allas. Enää pitäisi löytää sopivat peilit kumpaankin kylpyhuoneeseen, niin pohdinnat ja hankinnat kylpyhuoneiden suhteen ovat valmiit.Keskimmäisen lapsen huone on nyt suunnittelun alla. Kovasti pohdin näiden kahden tapetin välillä:Ne ovat aika erityylisiä. Tuo jälkimmäinen olisi enemmän mun makuun ja siitä kiva, että sitä ehkä jaksaa vähän vanhempanakin katsella. Poika itse on tykästynyt tuohon ylimmäiseen. Tuon alimmaisen kanssa haluaisin yhdistää keltaista, mustaa ja ripauksen turkoosia.


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä vikoille metreille. Kodistanne tulee oikein kiva, Kvikin allaskaappi ja alas, WOW upea! Tykkään myös molemmista tapeteista ja itsekin kyllä varmaan kallistuisin alempaan!

  Viikonloppua!

  Tervetuloa käymään meillä, vasta rakennetussa Kivitalossa http://www.studecor.fi/ jossa tosin hommia vielä riittää... Hiljaa hyvä tulee ja tavarat löytää paikkansa, aikanaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania valintoja kaikki. Meillä oli periaate että jokainen lapsista sai valita huoneensa tapetit/maalit yms itse. Vain lattia valittiin koko yläkertaan meidän vanhempien toimesta. Ei ihan aina lasten valinnat osunut samoihin, mihin mä olisin kallistunut, mutta hienot huoneet tuli kaikille. Ja tapetit menee jonkun vuoden jälkeen vaihtoon varmaan joka tapauksessa, eikä se rakentamisprojektin jälkeen ole enää kuin pikkujuttu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänm lapset ovat sen verran pieniä vielä, että mä olen tehnyt heidän huoneiden sisustuksiin esivalinnat ja siitä saavat sitten nuo kaksi isointa valita joko tai. Nuorin (1v9kk) joutuu tyytymään täysin äidin valintoihin. Mutta kyllä munkin mielestä on tärkeää, että saavat jotenkin itse vaikuttaa huoneisiinsa. Muistan itse kuinka sain valita tapetin huoneeseeni, kun vanhempani rakensivat talon ollessani 6-vuotias.

   Poista
 3. Olettehan mitoittaneet lämminvesivaraajan siten, että vettä riittää useammalle kylpijälle peräjälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan ammeiden takia otettiin isompi varaaja.

   Poista
 4. Löysin tänne myös :) Mä olen ostamassa pojan huoneeseen tuota light&brightin numeropöllötapettia mustapohjaisena. Katselin, että Suomestakin sitä jostain saa, mutta nettikaupasta ulkomailta vähän halvemmalla. Kuhan osais ostaa sitten oikean määrän =) Hieno tuo allaskaappi, pitäsköhän ihan käydä itsekin kvikissä katsomassa.

  VastaaPoista