tiistai 17. huhtikuuta 2012

Myyty!

Nimittäin nykyinen koti. Tai no, kauppakirjoja ei ole tehty, mutta kaupoista on sovittu. Emme ehtineet laittaa asuntoa myyntiin vielä, mutta nyt ei sitten edes tarvitsekaan. Parasta on se, että saamme ilmeisesti asua tässä vuoden loppuun asti. Siinäpä toinen syy saada talo valmiiksi ennen vuoden vaihdetta.

Tontillakin alkaa pian tapahtua, sillä perjantaina maaurakoitsija kävi katsastamassa tilanteen ja piakkoin pitäisi saada viimeisteltyä maatyöt. Sitä odotellessamme laitoimme kellarikerroksen pohjan jälleen uusiksi...

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Parvekekaiteet

Oma Koti -messuilta löytyi lauantaina yksi helmi: sellaiset parvekekaiteet, joita olen etsinyt. Pitikin heti sunnuntaina mennä vielä uudelleen messuille pyytämään messuhinnoilla tarjousta kaiteista, lisäksi pyysin naapurin vastaiselle rajalle tulevasta aidasta tarjousta.

Kuvat ovat Artiikin kuvastosta, kohde ilmeisesti jossain Järvenpäässä. Mielestäni todella hienot.



sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pölyt pois

Olemme viettäneet pohdintataukoa kaikessa rauhassa, kun ei tontilla ole voinut mitään tehdä ennen lumien sulamista. Sitä odotellessa kävimme Omakotimessuilla eilen ja tänään. Saaliina karkkia ja Siemensin kodinkoneet keittiöön. Ei paha. Niille kodinkoneille tarvittaisi vielä talo vuoden loppuun mennessä, jolloin ne toimitetaan.